بسم الله الرحمن الحیم
بعد مدت ها تیم مدینگ بنده (Avernous) بعد مدت ها مد پکی برای mkx انتشار خواهد کرد.
اطلاعات
پلتفرم:PC
پلتفرم گیم:MKX+KP3 وMKXL
بسم الله الرحمن الحیم
بعد مدت ها تیم مدینگ بنده (Avernous) بعد مدت ها مد پکی برای mkx انتشار خواهد کرد.
اطلاعات
پلتفرم:PC
پلتفرم گیم:MKX+KP3 وMKXL
Dark Noob (08-20-2017),Hadi ESP (08-18-2017),haghy (08-18-2017),Holy Ninja (08-18-2017),MKXsubzero (08-17-2017),Sally.gh (08-17-2017),Shirai Ryu Warrior (08-20-2017),SILENT ASSASSIN (08-20-2017),The Great HEZAR (08-18-2017)
همچین مد هایی جایگزین اسکین های دیگه میشن یا کلا میشن یه اسکین جدید؟؟
Thunder God
Blind Swordman
Error Macro
haghy (08-18-2017)
نه.کاستوم جدیدی درست نمیشه.همه اسکین ها جایگزین میشن.نوشته اصلی توسط raiden ermac kenshi [فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینک ها می باشند برای عضویت در سایت کلیک کنید]
RENT???
تمامی لباس ها اسکین جدیدن و جایگزین نمیشن
Hadi ESP (08-18-2017)
یعنی اینا قراره کاستوم جدید بشن؟یا دی ال سی هستن؟نوشته اصلی توسط ralas+++ [فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینک ها می باشند برای عضویت در سایت کلیک کنید]
RENT???
سلام دوستان
من نسخه کم حجم بازی رو دانلود کردم ولی تو قسمت استوری بازی فیلماش رو حذف کردن خواهش میکنم فایلهای قسمت استوری بازی mortal kombat x رو(فایلهای فیلم و مبارزه)رو واسه دانلود تو سایت قرار بدید یا به ایمیلم بفرستید
[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینک ها می باشند برای عضویت در سایت کلیک کنید]
با تشکر ممنون
واااااااااااای پسر ترموره عشقه!!
حیف که mkx برای کامپیوتر ندارم...ولی شاید بخاطر مود های رالاس یدونه بخرم!
DEAD MAN WALKING...
GRANDPA IS BACK!
داداش بعنوان کاستوم میان الان این ترمور عکسش مثلا میاد بعنوان کاستوم جدید برای ترمور بعد Oبزنی یه کاستوم با اسم ROCK STEEL هست بزنی روش این کاستومه میاد گرفتی؟نوشته اصلی توسط haghy [فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینک ها می باشند برای عضویت در سایت کلیک کنید]
ببخشید یتیکه اشتپ شد گفتم مثلا عکسش منظورم اینه ک ترمور تو یه عکس بعنوان کاستوم جدید میاد
haghy (08-20-2017)