برای تنوع و جذاب شدن سایت هم که شده این تاپیک رو راه اندازی کردم تا خودتون رو در تیم فوتبال MK Center FC ببینید.
در این تیم که متشکل از 23 بازیکن هست نام کاربران سایت همراه با عکس هاشون در فوتبال PES2010 ساخته شده تا خودتون رو در مسابقه فوتبال ببینید.
تاکنون اعضای ساخته شده در این تیم را می توانید در تصاویر زیر ببینید.
اما چند نکته در مورد ساخته شدن کاربران :
1- اونایی که از صورتشون در ساخت بازیکن راضی نیستند می تونند یک عکس در یک فضای روشن فقط از صورت خود بگیرند و برای من ارسال کنند تا عکس هاشون جایگزین بشه.
2-اولویت درساخت این تیم اول به نشانه احترام به کاربران قدیمی اولویت با آنهاست.
در لیست زیر اسامی بزرگان سایت قرار گرفته شده هرکدام از اعضای محترم ویااز قبل ساخته شده تمایلی به حضور دراین تیم را ندارند می توانند اعلام کنندتا فرد دیگری جایگزین شود.
کاربران بالا اگر مایل به حضور در این تیم می باشند عکس های خود را به صورت تمام رخ و روشن برای بنده ارسال کنند تا آنها در این تیم ساخته شوند.
مهلت ارسال عکس های شما تا جمعه همین هفته مورخ 31 مرداد. در صورت عدم ارسال عکس کاربر دیگری جایگزین شما خواهد شد.
کاربران ساخته شده تا هم اکنون :
Holy Ninja
Soul Of Ninja
Ricaros
Thunderboy
Ermacbogg
Dragon Ninja
Amir Darky
Cyraxlol
Onaga
The Great Hezar
Amir Killer
Sub-100
COME THUNDER , COME LIGHTNING
آدرس کانال تلگرام سایت : Telegram.me/MKCenter_Official
حسین نفیسی به بازی اضافه شد،امیر ق عکسی که خواستم ازت بزارم تو بازی خوب نشده بود ، یا عکس اسکن شده تون رو برام pm کنید یا یه عکس با وضوح تصویر خوب در روشنایی بگیرید که چهره تون خوب از آب در بیاد،عکسی که من برای خودم گذاشتم عکس اسکن شدم هست که می بینید به صورت کامل افتاده.امپی و بیهان جاتون تو بازی محفوظه هروقت دوست داشتید بگید تا وارد بازی تون کنم
حسین نفیسی به بازی اضافه شد،امیر ق عکسی که خواستم ازت بزارم تو بازی خوب نشده بود ، یا عکس اسکن شده تون رو برام PM کنید یا یه عکس با وضوح تصویر خوب در روشنایی بگیرید که چهره تون خوب از آب در بیاد،عکسی که من برای خودم گذاشتم عکس اسکن شدم هست که می بینید به صورت کامل افتاده.امپی و بیهان جاتون تو بازی محفوظه هروقت دوست داشتید بگید تا وارد بازی تون کنم
COME THUNDER , COME LIGHTNING
آدرس کانال تلگرام سایت : Telegram.me/MKCenter_Official
کاربر Paria 1392 اگه شما دختر هستین که از اسمتون پیداست.تیم زنان کامبتی می تونی بازی کنی چون تعداد بازیکناش کمن و یارات سیندل و کیتانا و سونیا و بقیه زنان کامبتی هستن.ولی ممکنه در خواستا زیاد بشه و تیم ب هم ساخته بشه...
حسین نفیسی به بازی اضافه شد،امیر ق عکسی که خواستم ازت بزارم تو بازی خوب نشده بود ، یا عکس اسکن شده تون رو برام pm کنید یا یه عکس با وضوح تصویر خوب در روشنایی بگیرید که چهره تون خوب از آب در بیاد،عکسی که من برای خودم گذاشتم عکس اسکن شدم هست که می بینید به صورت کامل افتاده.امپی و بیهان جاتون تو بازی محفوظه هروقت دوست داشتید بگید تا وارد بازی تون کنم
حسین نفیسی به بازی اضافه شد،امیر ق عکسی که خواستم ازت بزارم تو بازی خوب نشده بود ، یا عکس اسکن شده تون رو برام PM کنید یا یه عکس با وضوح تصویر خوب در روشنایی بگیرید که چهره تون خوب از آب در بیاد،عکسی که من برای خودم گذاشتم عکس اسکن شدم هست که می بینید به صورت کامل افتاده.امپی و بیهان جاتون تو بازی محفوظه هروقت دوست داشتید بگید تا وارد بازی تون کنم
حال و حوصله ی عکس گرفتن ندارم از آواتارم استفاده کنی راحت ترم
کاربر Paria 1392 اگه شما دختر هستین که از اسمتون پیداست.تیم زنان کامبتی می تونی بازی کنی چون تعداد بازیکناش کمن و یاراتسیندل و کیتانا و سونیا و بقیه زنان کامبتی هستن.ولی ممکنه در خواستا زیاد بشه و تیم ب هم ساخته بشه...
برواسم واقعیموببین بعد نظربده...:->
یارات هم نه...یاران...
خب...بهتره این کلیپ رو ببینید و از خنده روده بر شین.البته کسانی از خنده می ترکن و براشون این کلیپ دیدنیه که فینال جام جهانی 2014 رو دیده باشن. [فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینک ها می باشند برای عضویت در سایت کلیک کنید]