خب همه پست دادن من هم نظرم رو راجعبه بازی بگم :
کلیت بازی :
اول که من انتظار داشتم نسخه بعدی که قراره بیاد شاهد یک بازی ادونچر و ماجرایی ( مثلا بازگت شائولین مونکس 2 ) باشیم اما در کمال ناباوری دیدم که بازی عنوان فایتینگ در راهه ! پس من چند مورد رو درنظر داشتم ، که قراره بازهم عنوان فایتینگ از مورتال کمبت در راه باشه باید متفاوت تر عمل کنه حالا بگذریم . بریم سراغ اصل بازی :
نمای کلی بازی :
خب اول از همه که اماده فایت میشن و بازی شروع میشه ، یک جفت نوار زرد رنگ بالای صفحه و یک جفت پایین صفحه مقابلت میزنه تو ذوقت ! (دقیقا انگار احساس میکنی که دوربین فیلمبرداری XC10 رو گرفتی دستت و زووم کردی رو کاراکتر! )
عنوان نسخه قبلی یکی از ویژگی های HUD رنگ سیلوری و سادگی اون بود که خیلی جذاب کرده بود . اما توی نسخه 11
به استریت فایتر گفته زکی .
مراحل هم به نظر خوب میرسیدن ، برخلاف چیزی که فکر میکردم مرتب توی نمای کوچه خیابون ها و با هواپیما و تانک منهدم شده در وسط تصویر باشیم ، اما اینبار دیدم بیشتر توی معابد و جاهای فانتزی بودیم و کمتر نمای کوچه خیابون دیدم.
متاسفانه یکی از چیز هایی که به شخصه توی ذوق من یکی زد ظاهر و لباس کاراکتر ها بود که به طرز احمقانه ای طراحی شده ! بدشانسی شخصی سازی کاراکتر ها هم زیاد گسترده نیست که بخوای دلت رو خوش کنی . مثلا اسکورپین رو برات سفید و قرمز میکنه و شما هم با اسکورپین سفید خنجر پرت میکنی و اتیش میزنی و خیلی هم خوشحال و هپی هستی

به هر حال امیدوارم که گسترده تر بشه این شخصی سازی.
گیم پلی :
جزئیات گیم پلی نسبت به قبل یکم بالاتر رفته اما دیدم که استفاده از محیط خیلی نسبت به نسخه قبل کمتر شده . فکر میکردم استفاده از سلاح مثل نسخه های نسل ششم ثابت و جدا باشه .
استفاده از حرکت چرخشی spear اسکورپین جالب بود اما بطور کلی تعامل با محیط کمتر شده .
گرافیک :
بحث در مورد گرافیک توی این بازی یکمی بیچیده اس . اما بطور کلی گرافیک رنگی تر و از حالت تاریک نسبت به نسخه قبلی درآمده ( متاسفانه ) ، استفاده از موتور انریل 4 دستشون رو برای گرافیک خیلی باز تر کرده اما استعداد استفاده از اون یه بحث دیگه اس . توی محیط های روشن خیلی دید بصری خوب و چشم نواز اما توی محیط های بسته و تاریک ، نور پردازی خرابه .
جزئیات بافت ها خیلی پایینه ، کلا لباس ، سر و صورت ، یک دست شده و حالت مصنوعی پیاده کرده . بطور کلی تیکه پاره شدن لباس و بدن کاراکتر ( مثل mk9 ) کلا دیگه مشاهده نمیشه .
کلا اتمسفر بازی از حالت تاریکی درآمده
برگ رنده بازی بخش داستانی ، که قراره مثل اینکه شائولین مونکس دو ببینیم طبق گفته سازنده و همینطور کاراکتر سازی هستش و نمیتونم فعلا در این مورد نظر بدم و تنها امیدم هم همین دو تا بخش مخصوصا بخش داستانی بازی هستش .