خب یه چیزی که بین بیشتر ما ایرانی ها رواجه این هست که نظراتمون را تو فضای مجازی با اغراق بیان می کنیم و همین باعث سوء تفاهم میشه.
اگه نظر من را بخواید جناب AS-SCORPION پیش خودش گفته چه خبرتونه چه خبرتونه اینقدر این کاراکترها را می کوبید این ها هم طرفدارهای خاص خودشون را دارند.
که منم با ایشون موافقم. به طور مثال خیلی از player ها ایرانی را میشناسم که از Jason و سبک بازیش به شدت خوششون میاد با این که کارکتر مورتالی نیست حتی دو نفر را میشناسم که ماسک Jason تهیه کردند. یا Predator فوق العاده به نظر من زیبا طراحی شده. هر 3 تا حالت مبارزه متناسب با کارکتر و متمایز از هم هست که تو خیلی از کارکترهای اصلی بازی هم شاهد ضعف در ساخت طراحی مناسب برای variation ها هستیم.
جناب smasher به نظر من میخواستن بگن که هم امید داشتن به برگشت predator واهی است و هم در نگاه بالاتر کار اشتباهی است و ترجیح دارن کارکترهای قدیمی مورتال قابل بازی باشند. که جناب AS-SCORPION هم فکر کنم عملا با این نظر موافق هستند که دو نفر یکمی با چاشنی تند صحبت هاشون را مطرح کردند.
حالا نظر خودم در مورد کاراکترهای مهمان:
باید بگم که در درجه اول به نظر من ما اصلا حقی نداریم که بگیم چه کاراکتری باید باشه یا نباشه. ما فقط می تونیم انتظار، امید و یا درخواست داشته باشیم برای حضور کاراکترها. این که نهایتا چه کاراکترهایی باشند یا نباشند طبق سیاست های شرکت سازنده تعیین میشه (که حالا میشه بحث کرد این سیاست مفید بوده یا نه).
در درجه دوم از نگاه بنده طرف حساب شرکت سازنده مورتال دو گروه هستند. گروه customer و گروه visitor.
در گروه مشتریان (customers) دو دسته داریم. مشتریان ساده و مشتریان وفادار.
در گروه بازدیدکنندگان (visitors) هم دو دسته داریم. بازدیدکنندگان ساده و مشتریان بالقوه
حالا اهداف شرکت:
1- مشتریان وفادار را راضی نگه داره
2- مشتریان ساده را به وفادار تبدیل کنه
3- مشتریان بالقوه را به بالفعل تبدیل کنه
4- تعداد بازدیدکنندگان را افزایش بده
تمامی این گروه افراد خواسته هایی دارند که درصورت توجه به آن ها شرکت موفق میشه که خیلی از این خواسته ها با هم تناقض داره و اینجاست که شرکت با توجه به سیاست هاش تصمیم میگیره به کدوم خواسته توجه کنه یا نکنه.
در مورد کاراکترهای مهمان همونطور که میدونیم با یه سیر تصاعدی از مورتال 9 شروع شد و تا الان هم ادامه داشته. به نظر من این راهکار یه روش خوب برای جذب مشتری بوده. همین الان خیلی ها منتظرن ببینن مایکل مایرز تو بازی حضور داره یا نه یا شخصیت چه فیلمی میتونه مناسب برای کمبت باشه.
نکته مهم دیگه هم که باید درنظر بگیریم طراحی یه شخصیت هست. اگر کاراکتر عمق نداشته باشه، تاریخچه خاصی نداشته باشه، ویژگی خاصی نداشته باشه یا کپی از شخصیت دیگه باشه همون بهتر که یک کاراکتر مهمان با تاریخچه قوی بیارند.